Aankomst Orlando

Rond 13:00 vlogen wij naar Amerika. Door hevige buien moest het vliegtuig extra rondjes vliegen boven Orlando. Een uur later werd het toestel aan de grond gebracht.

Op Orlando Sanford zijn we aangekomen. Het is een kleine luchthaven. Bij de douanecontrole leek het rustig maar na een bezoek aan de w.c. stond het opeens bomvol. Net of je in de rij stond bij een attractiepark. 70 minuten later waren wij aan de beurt. Een vriendelijke man vroeg ons een een paar vragen, nam vingerafdrukken en gezichtsfoto’s. We mochten door en dachten dat de koffers inmiddels op de bagageband lagen. Helaas moesten we hier ook nog een poosje op wachten. Nadat we de koffers in onze bezit hadden gingen wij onze huurauto ophalen. Bij Alamo werden we snel geholpen. Buiten mochten we kiezen uit een rij met de mid-size SUV’s. We kozen voor de Hyundai Tuscon, die wij op meerdere vakanties hebben gehuurd.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s