Florida Aquarium (dag 3)


Dag 3 (9 juli 2019)
Deze ochtend stonden we vroeg op voor onze volgende bestemming, Clearwater Beach. We reden eerst naar een IHOP restaurant voor het ontbijt. Het was er druk maar we konden direct aan tafel. American pancakes en toast met ei en bacon bestelde we. De pancakes en toast waren erg lekker maar het was een flinke hap voor ons. 

In Orlando was het weer nog redelijk goed maar toen we dichterbij Tampa kwamen werd het steeds bewolkter. Aan de ene kant zagen we grote donkere wolken en aan de andere kant was het licht bewolkt, een aardig verschil. In Tampa maakten we een tussenstop voor een bezoek aan het Florida Aquarium. Dit hadden we als tip gekregen. In nog geen 2 uur bezochten we het Aquarium, niet heel groot maar wel leuk om het te zien. Vooral bij slecht weer is dit een leuke activiteit. Het was ongeveer 14:45 dat we in de auto stapten en de route vervolgden naar Clearwater Beach.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s