Clearwater Beach (dag 3 en 4)

Dag 3 vervolg (9 juli 2019)
Rond 15:30 kwamen wij aan bij Hilton Clearwater Beach Resort & Spa. Bij het inchecken kregen we te horen dat onze kamer op de 7e verdieping zat. De kamer was ruim, (helaas) met twee losse bedden, balkon met een leuk uitzicht op de hoofdstraat. Een prima kamer!

Nadat we de spullen op de kamer hadden gezet, keken we even in en rond het hotel. Het was te regenachtig om bij het zwembad te liggen. Daar hadden we anders erg zin in gehad.

Begin van de avond gingen we eten bij het restaurant van het hotel. Van de menukaart kozen we de springrolls, pasta en quasadilla. En dat was een goede keuze.

Buiten was het droog geworden, er stond nog wel veel wind. We liepen na het eten naar en over de pier. Hier hadden we een leuk uitzicht over het strand en boulevard. Er waren veel mensen te vinden. Ook liepen we over de hoofdstraat. Hier zijn behalve de hotels, genoeg restaurantjes en winkeltjes te vinden. We vonden het iets toeristisch er uit zien maar dat hoort wel bij zo’n plaats als Clearwater Beach. In een grote supermarkt, waar ze letterlijk bijna alles verkopen, kochten we wat boodschapjes.

Dag 4 (10 juli 2019)
Rond 7:30 werden we min of meer wakker. Al gauw keken we naar buiten, lichte bewolking met een beetje zon. Mooi dachten we! Bij Starbucks (op de begaande grond) namen we eerst een koffie en broodje. Daarna zochten we de fitnessruimte op. Tijdens het sporten zagen we dat het weer slechter was geworden, het regende.

Terug op de kamer gingen we lekker op het balkon uitrusten. Buiten was het wel warm en zaten mooi overdekt. Toen het droger werd gingen we naar het strand. In de zee was het verrassend warm, net of je in een warm bad lag te dobberen. Heerlijk! Later zochten we het zwembad op. Relaxen op een ligbedje met een lekkere cocktail.

Voor het avondeten riepen we de hulp in van onze grote vriend Tripadvisor. We kwamen uit bij Poke Havana. Zo’n 300 meter vanaf het hotel. Mooi dichtbij. Bij Poke Havana kozen wij ervoor om zelf een bowl samen te stellen. Uit kip, vlees, vis, rijst, diverse verse groentes en fruit konden we kiezen. Het smaakte erg lekker! Een wandeling over de boulevard volgde. Super leuk om in Clearwater Beach langs het strand te lopen. Hier en daar waren entertainers (zangers, goochelaars, kunstenaars e.d.) te zien. Volop gezelligheid aanwezig.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s