Myakka River State Park en Fort Myers (dag 5)

Dag 5 (11 juli 2019)
Op deze dag vetrokken we vanaf Clearwater Beach naar onze volgende bestemming, Fort Myers. Op de route hadden we een tussenstop bij Myakka River State Park.

In 2 uur reden we naar Myakka River State Park. Het ligt in de buurt van Sarasota. Na het betalen van de entree ontvingen we een informatiebrief en plattegrond van het park. Met de auto reden we eerst een klein stukje door het park. Zag er al heel mooi uit.

Verder in het park stopten we bij de Canopy Walkway. Hier liepen we door het bos. Bij een toren met een loopbrug klommen we omhoog. Daar is een prachtig uitzicht over het gebied. Op het uitkijkpunt was er niemand, hadden het uitzicht even voor ons zelf. Heel relax!

Daarna reden we met de auto verder door het park. We zagen hier en daar herten. Bij een brug stonden een paar mensen. Wij gingen ook kijken. En ja hoor, daar lag een alligator in het water. (Even inzoomen op de afbeeldingen hieronder). Op een veilige afstand konden we het beest zien. Zijn kop stak boven het water uit. Mooi om te zien, zo in de natuur.

Na het bezoek aan het park reden we door naar Fort Myers. Vanaf Clearwater Beach hadden we meerdere regenbuien gehad, soms moesten we langzaam rijden, omdat er weinig zicht was. Hierdoor kwamen we helaas later aan. Een bezoek aan Edison & Ford Winter Estates ging niet meer lukken, het was tot 17:30 open. Om toch iets te doen gingen we naar Edison Mall. In de kleine mall zijn er een paar warenhuizen (zoals Macy’s), veel winkels en een foodcourt.

Vanaf de Edison Mall reden we langs Edison & Ford Estates. Jammer genoeg zagen we vanuit de auto er weinig van. Op de weg terug reden we door het centrum. Dat vonden we leuk en gezellig er uit zien. Jammer dat we geen tijd hadden om er door heen te lopen. Er volgde nog wel een snelle hap bij de McDonalds.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s