Route over Florida Keys & Key West (dag 7)

Dag 7 (13 juli 2019)
Vandaag stonden we rond 8:00 op. We maakten ons klaar voor de lange route naar Key West. Na het ontbijt begonnen we aan de tocht. We hadden er veel zin in om over de Florida Keys te rijden. Het eerste gedeelte (Key Largo) was nog best lang. In Islamorada stopten we bij Midway Cafe & Coffee. Hier namen we de bekende Key Lime Pie! En als drankje een cappuccino en vannilla beam. De eerste hap van de Key Lime Pie was verfrissend met een great taste.

Het was de bedoeling om iets verder, bij Robbie’s, ook te stoppen. Het was er zo druk dat we door reden. Op de bruggen van de Keys hadden we vaak een mooi uitzicht. Vanaf Islamorada was het ongeveer 1,5 uur rijden naar de volgende stop. Dit was bij het Bahia Honda State Park. We dachten dat we er waren maar blijkbaar waren we een brug te ver gereden. We stopten wel even en zagen de oude brug van het Bahia Honda, maar aan de verkeerde kant. Zonde! Gelukkig komen we op de terugweg hier ook langs. We hadden geen zin meer om terug te rijden.

Om 15:00 kwamen we aan bij Hilton Garden Inn in Key West. Een kamer aan de kant van het zwembad, heerlijk dichtbij! De kamer was gedateerd maar wel voorzien van alle benodigdheden, op de foto’s leek het mooier. Na wat uitpakken zochten we het zwembad op. We doken eerst lekker in het water, haalden we bij de poolbar lekkere cocktails en lagen ontspannen op ligbedden. Zo kwamen we de middag uitstekend door.

In de avond wilden we graag eten bij een restaurant in het centrum van Key West. Via Tripadvisor kwamen we uit bij Moondog. In het centrum was het erg druk, het duurde ongeveer een half uur om een parkeerplek te vinden. Het was een goede keuze om bij Moondog te gaan eten. De taco’s en burger waren namelijk heel erg lekker. Het restaurant vonden we gezellig en leuk ingericht met een goede bediening.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s