Wynwood Walls & Little Havana (dag 12)

Dag 12 (18 juli 2019)
Op deze dag bezochten we eerst Wynwood in Miami. Een wijk met veel streetart. Er is een gedeelte dat Wynwood Walls heet. Daar liepen we in een uur doorheen. Supermooie tekeningen zagen we. Bij de bijhorende gebouwen is er binnen ook het één en ander te zien. Als je in Miami (of in de buurt) bent is een bezoek zeker de moeite waard.

Na Wynwood reden we naar Little Havana. Hier hadden we ook veel over gehoord en gelezen. Het is een klein stukje vanaf Wynwood.

In Little Havana konden we dichtbij Cale Ocho (SW 8th Street) parkeren. Het is de straat waarop de Cubaanse cultuur het meest te vinden is. We liepen langs cafés, restaurants, bars, winkels en het bekende Domino Park. In het park zie je Cubanen domino spelen. Cale Ocho is niet heel lang. Je loopt in een korte tijd heen en weer. We vonden het iets tegenvallen, hadden er meer van verwacht. Misschien waren we er niet op het juiste moment of lag het aan de hoeveelheid toeristen die er waren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s