Bayfront Park, Bayside Marketplace & Metromover (dag 13)

Dag 13 (19 juli 2019)
Rond de klok van elf uur reden we naar Miami Downtown. Als je er naar toe rijdt dan vallen de hoge gebouwen meteen op. Ook aan het verkeer kun je merken dat je in de stad rijdt, het was er druk. We konden de auto dichtbij het Bayfront Park in een parkeergarage zetten. Ongeveer na twee honderd meter lopen bereikten we het Bayfront Park. Een openbaar park aan Biscayne Bay, ongeveer 32 hectare groot. Hier zagen we een paar bekende dingen uit series en films, dat is wel leuk om te zien. Ook Ultra Music Festival wordt hier in maart gehouden.

We liepen vanuit het park naar het aansluitende Bayside Marketplace. Het is een openlucht winkelcentrum met twee verdiepingen. We kwamen leuke winkels, souvenirs shops, bars en restaurants tegen. Het was gezellig druk, sfeervol en vriendelijke mensen. Zowel het Bayfront Park als Bayside Marketplace is een bezoek waard in Miami Downtown.

In Miami Downtown kan je gratis met de Metromover door een stuk van de stad reizen. Bij een halte bij het Bayfront Park stapten we in. Op deze manier zagen we in een korte tijd veel van Downtown en het was lekker koel in de metro. Het is leuk om een ritje te maken maar na 1 loop vonden we het genoeg. In totaal zijn er 3 loops.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s