Hardlopen & Stranddag (dag 14)

Dag 14 (20 juli 2019)
De dag begon met hardlopen. We renden over de boardwalk en langs het strand naar Ocean Drive. Een mooie route. Onderweg zagen we veel actieve mensen. Op het park bij Ocean Drive werden er bijvoorbeeld yoga- en andere groepslessen gegeven. Leuk om te zien. Na een drinkpauze renden we terug naar het hotel.

Het was hoog tijd geworden voor het strand. Gelukkig was het weer opgeklaard en scheen de zon inmiddels. Op het strand hadden we ligbedden gevonden op een mooie plek. Het is op Miami Beach goed geregeld met de ligbedden, niet te massaal. In de zee was het wederom een aangename temperatuur. We kwamen de middag heerlijk relax door.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s