Check-out Riu, Dolphin Mall & Goodbye Florida (dag 15)

Dag 15 (21 juli 2019)
Bij het opstaan hadden we een dubbel gevoel. Heerlijk naar huis of helaas het eind van onze roadtrip Florida. Toch wel het laatste. Zoveel mooie en leuke dingen gezien in de sunshine state.

In Riu Plaza Miami Beach is de check-out om 12:00. We hoefden niet te haasten. Op onze gemak gingen we ontbijten en spullen inpakken. Dat is wel fijn op een vertrekdag. Iets voor het middag uur checkten we uit en namen afscheid van het hotel. We hadden een prettig verblijf gehad met een goede service en zeer vriendelijk personeel.

In de middag hadden we nog tijd om iets te doen. Onze vlucht ging namelijk pas om 19:30. We gingen naar Dolphin Mall. Het ligt in de buurt van Miami Airport. In de mall was het druk, we denken dat er veel mensen hierheen gaan voordat ze vliegen of juist als ze net zijn aangekomen. Verder zagen we natuurlijk een hoop winkels, een paar warenhuizen en een foodcourt. Er is ook een bioscoop in het gebouw aanwezig. We keken vooral en deden geen aankopen, wat wel verleidelijk was met de leuke aanbiedingen. Dolphin Mall vonden we mooi en je kan er goed winkelen als je iets nodig hebt. Tegen de klok van vier uur was het tijd geworden om naar de luchthaven te gaan.

De auto tankten we af bij een pomp bijna naast het gebouw voor de huurauto’s. Paar minuten later kwamen aan bij het inleverpunt van Alamo. Het inleveren ging vrij snel. Vanuit het gebouw konden we de metromover nemen naar de terminal. Top geregeld. Bij de check-in balie was het rustig, we werden direct geholpen. Er stond wel een kleine rij bij de paspoort en handbagage controle. Één handbagage werd apart getest en gescand. Gelukkig niks aan de hand. We mochten door.

We dachten dat er bij de gate wel voldoende shops en restaurants waren. Dit was maar minimaal, pff. Voor de controle was er meer, als we dat hadden geweten dan waren we niet direct naar de gate gegaan. Bijna alles googelden we maar dit net niet. Ach ja, met een pizza a la Domino’s en een kant en klare pasta hadden we in ieder geval iets te eten. Na twee uur wachten konden we aan board. Het vliegtuig zat niet vol, de stoel naast ons was vrij, heerlijk. Ongeveer tien minuten later ging het toestel de lucht in.

Goodbye Florida, it was a pleasure!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s