Florida 30 juni t/m 15 juli 2022 (planning en route)

In 2019 hebben wij een mooie rondreis in Florida gemaakt. Het was ons zo goed bevallen dat wij in 2020 voor de tweede keer er heen wilde. Helaas kwam toen Corona. Maar op 30 juni 2022 gaan wij (eindelijk) terug naar de Sunshine State Florida.

Op het moment zijn wij nog bezig met de laatste voorbereidingen. De globale planning en route is wel klaar, zie afbeelding hieronder. Uiteraard plaatsen op onze blog verhalen, ervaringen en foto’s van de trip.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s