Uitslapen en shoppen (dag 2)

1 juli 2022

Rond 9:00 werden wij wakker, express geen wekker gezet. Heerlijk uitgeslapen! Het uitzicht van uit onze kamer op de 16e verdieping was niet verkeerd.

Uitzicht vanuit de kamer vanaf de 16e verdieping van het Doubletree by Hilton At the Entrance to Universal

Na het opfrissen en de benodigde spullen te hebben gepakt gingen wij eerst ontbijten bij de Starbucks in het hotel.

Bij de ingang van het Doubletree by Hilton At the Entrance to Universal

Hierna kon de dag beginnen. Met de auto reden wij naar Orlando International Premium Outlets. Een openlucht winkelcentrum met dus heel veel Outlets. Vanaf het hotel was het 10 minuten rijden, lekker dichtbij. Het was al aardig druk op de parkeerplaats. Dit was ook te merken bij de winkels. Bij Calvin Klein slaagde Patrick als eerste voor een paar kleding stukken. Bij de Nike shop verbleven wij het langst, mede door de drukte en het passen. Jacqueline vond hier haar nieuwe Nike’s met een leuke korting. Verder zijn wij hier en daar nog wat winkels binnen gelopen. Op de terugweg naar de auto namen wij een lekker ijsje bij het Ben & Jerry’s kraampje. Konden wij wat afkoelen, het was aardig warm buiten.

Het was tegen 15:30 dat wij de Outlets verlieten. De Florida Mall was de volgende stop op deze dag. In 2019 waren wij hier niet geweest maar kregen de tip om deze mall ook te bezoeken. Een grote overdekte winkelcentrum waarin je bij wijze van spreken kan verdwalen. Bij binnenkomst volgde direct een kijkje in de JD sportwinkel. Patrick wou ook graag nieuwe schoenen maar hij was bij de Nike shop niet geslaagd. Bij de JD stonden er wel een paar leuke Nike’s. Toch wilden wij eerst bij andere winkels langs, om te kijken qua prijs en of acties. Wij zijn inderdaad Nederlanders haha.

Het kost wat tijd om door de hele Florida Mall heen te lopen. Inmiddels hadden wij trek gekregen en besloten wat te eten bij de foodcourt (veel verschillende afhaal restaurants) in de mall. Jacqueline koos voor een pokebowl en Patrick nam chicken teriyaki. Beide maaltijden waren prima maar niet meer dan dat en als je trek hebt smaakt (bijna) alles wel goed. Wij konden er weer tegenaan om de laatste meters af te leggen in de mall. Het werden dubbele meters aangezien wij de verkeerde kant opliepen en opeens weer langs de foodcourt kwamen ach ja, zo blijven wij ook voldoende in beweging op vakantie.

Patrick wou graag nogmaals bij JD naar binnen en de Nike’s passen die hij had gezien. Zoals vaker het geval waren die nou net niet in zijn maat meer. Een laatste poging deden wij bij de Footlocker. Gelukkig vond Patrick hier eindelijk zijn nieuwe Nike’s. Het was het laatste wat wij in deze mall deden. De parkeerplaatsen zijn hier zo groot dat het soms lastig is om de auto terug te vinden. Ditmaal liepen wij iets te ver door en zaten lekker te twijfelen waar hij nou stond.

Een bezoek aan de Walmart was het laatste ding voor vandaag. Op de route naar het hotel vonden wij een Walmart Supercenter. Aan de buitenkant zagen wij inderdaad dat het heel groot is. Eenmaal binnen klopte dat behoorlijk. Het is een alles-in-één winkel, vergelijkbaar met een Sligro maar dan nog groter. Wij liepen overal langs. Soms is het onlogisch ingedeeld maar wel per afdeling. Zelf hadden wij alleen maar een paar boodschapjes nodig. De meeste mensen die er waren hadden een winkelwagen (groter dan bij een supermarkt) redelijk vol. Het was de hoogste tijd om maar eens terug te keren naar het hotel. Morgen verlaten wij Orlando. Het Ocala National Forest staat als eerste in de planning en daarna door naar Daytona Beach voor 2 nachten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s