Strand, zee en zwembad (dag 4)

3 juli 2022

Het was vandaag de planning om een tour te doen bij Daytona International Speedway. Laat het nu net zijn dat er dit weekend evenementen zijn i.v.m. 4th of july. In dit weekend is er dus geen tour mogelijk. Met het maken van de route en planning voor onze trip helaas niet aan gedacht om het te checken op de website, wij gingen vanuit dat het wel kon op deze dagen.

Op deze ochtend waren wij wel lekker op tijd wakker. De dag begon met een ontbijt in het hotel, geen Starbucks maar er is wel een barretje aanwezig waar je o.a. koffie, warme/koude broodjes en zoetigheid kan halen. Wij vroegen om een kleine koffie maar zoals bekend krijg je hier alsnog een groot formaat beker (in Nederland is dit een grote koffie). De cafeïne was hiermee in ieder geval binnen.

Een prima ontbijt om op te starten.

Na het ontbijt zochten wij het strand op. Vanuit het hotel loop je langs het zwembad naar het strand. Dat is wel ideaal! Het huren van twee ligbedden met parasol op het strand is maar liefst 40 dollar. Dit deden wij dus niet, ook omdat wij niet de hele dag op het strand zouden liggen. Nadat wij de spullen op het zand hadden gelegd gingen wij de zee in. Temperatuur van het zeewater was zeer aangenaam. Er waren wel veel golven maar dat hield ons en vele andere niet tegen.

Met een balletje overgooien waren wij een tijdje zoet in de zee. Een plons hier en daar ontbrak ook niet. De kennismaking met de Atlantische Oceaan was weer zeer aangenaam. Rest van de middag zochten wij het zwembad op. Daar konden wij uiteraard gebruik maken van de ligbedden van het hotel. Het vakantiegevoel kwam nu echt naar boven, lekker relaxen! Het feest was helemaal compleet toen de pina colada’s geserveerd werden.

Uit het niets kwamen er donkere wolken aan, dit beloofde niets goed. En ja hoor een paar minuten later plensde het behoorlijk. In deze maanden is een korte tropische bui in Florida niet vreemd. Met een temperatuur rond de 30 graden was het niet koud tijdens de bui, wel nat.

Inmiddels vonden wij het wel prima om iets anders te gaan doen. De fitness ruimte op zoeken kon zeker geen kwaad. Een uur lang werden de spieren aan het werk gezet. Het voelde goed om in beweging te zijn geweest.

In de avond maakten wij een wandeling over het strand. De zon scheen gelukkig weer wat meer. Ongeveer 45 minuten later waren wij terug bij het hotel. Het plan was om een pizza af te halen. Blijkbaar kon dit tot 20:00 in het barretje. De roomservice werd ingeschakeld. Zo konden weer lekker op de kamer eten en rustig aan doen. Morgen vertrekken wij naar Cocoa Beach.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s