Sanibel Island (dag 7)

6 juli 2022

De dag begon met het afhalen van een ontbijt bij de receptie. Daar hadden ze een buffet klaargelegd. Er was geen ruimte om het daar op te eten. Met een koffie, sapje, croissantjes en verse sap gingen wij naar het strand om het daar te benuttigen.

Na het ontbijt was het tijd om een paar plekken van het eiland te bezoeken. Lighthouse Beach Park bezochten wij als eerste. Het is op de punt van het eiland. Een populaire plek van Sanibel.

Vanaf de parkplaats liepen wij naar de pier. Er zijn veel mensen die hier aan het vissen zijn. Vanuit de pier heb je een mooi uitzicht op de zee en het strand. Door een korte wandelpad liepen wij naar de historische vuurtoren. Verder kan je in de omgeving rondlopen en of lekker op het strand liggen. Na een klein uurtje hadden wij het gebied wel gezien.

Het J.N. Darling National Wildlife Refuge bezochten wij ook. Het is een natuurreservaat op het eiland. Wij reden met de auto hier doorheen. Je kan ook met een tram mee en of een trail doen. Op het water is het mogelijk met een kayak het gebied te verkennen.

Er zijn op de route diverse uitkijk plekken. Het beste is om vroeg in de ochtend te gaan of tegen de avond. Wij waren er laat in de ochtend, weinig te zien qua wildlife.

Vandaag was het een hele warme dag. Het was bijna niet te doen om in de zon te lopen. Wij besloten de zee en het zwembad op te zoeken. Daar was de rest van de middag geschikter voor.

Bij Jerry’s supermarkt hadden wij het avondeten en nog een paar andere boodschappen gehaald. Vanavond aten wij lekker rustig op de kamer.

In de avond liepen wij een stukje over het strand. Op Sanibel Island zoeken veel mensen naar schelpen. Daar staat het eiland ook bekend om. De hele dag door wordt dit gedaan.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s