Laatste volle dag van de vakantie (dag 14)

13 juli 2022

De laatste volle dag van de vakantie is aangebroken. Vandaag volop genieten.

Wij waren iets eerder uit bed dan op de andere dagen. Rustig aan begonnen met het opstaan. Vanaf het balkon zag het buiten, zoals elke ochtend, er weer heerlijk uit!

Bij het ontbijtbuffet was het wederom al druk. Altijd spitsuur als wij gaan ontbijten hebben wij het idee. Op vakantie maken wij daar ons gelukkig niet druk over, daarvoor zijn wij hier niet haha.

De schoonmaakster was bezig toen wij de kamer in wilden. Wij konden op het balkon even wachten tot ze klaar was. En hoe blij zo iemand kan zijn met een paar dollar als fooi. De kamer wordt hier heel netjes schoongemaakt. Een fooi is dan wel net zo aardig.

De fitness ruimte zochten wij hierna op. Een beetje fit zijn voor de terugreis kan geen kwaad. En natuurlijk om iets van de cocktails er af te sporten. In de ruimte was het benauwd, de deur wordt vaak opengelaten, de verkoeling van de airco helpt dan niet.

Helaas waren een aantal apparaten defect. Daarnaast waren wij niet alleen. Het was wat ruimte gunnen aan elkaar. Iedereen was in ieder geval goed bezig i.p.v. al hangen op het strand of zwembad. Dat kon de rest van de dag nog wel.

Einde van de ochtend was daar dan ook tijd voor. Eerst was het strand en de zee aan de beurt. Met lekkere koude drankjes, die wij min of meer hadden verdiend, liepen wij erheen. Goed drinken met de warmte hier. Met 33 graden was de temperatuur hoger dan de afgelopen dagen. En pal in de zon liep het kwik verder omhoog.

Nadat wij op de ligbedden de drankjes opgedronken hadden gingen wij de zee in. De lichte verkoeling van het water voelde heerlijk aan. Net wat wij nodig hadden. Met overgooien van een balletje, rondzwemmen en vissen zoeken brachten wij de tijd door in de Atlantische Oceaan. Ditmaal extra lang aangezien wij niet weten of wij ooit nog terug keren aan deze kant van de plas.

In de Atlantische Oceaan

Terug op de ligbedden werd de hitte direct weer gevoeld. Pff of de zon door de parasol heen kwam maar dat was de buitentemperatuur zelf die wij voelden. Wij keken om ons heen en zagen dat er niet veel mensen meer lagen. Waarschijnlijk al naar het zwembad, daar is de verkoeling makkelijker te vinden, als is het maar onder de buitendouches.

Lekker liggen op Miami Beach

Een klein uur later vonden wij het ook een beter idee om naar het zwembad te gaan. Een tweede reden (lees: een lekkere reden) was om een quesadilla te gaan eten. Zo komen wij de dag wel door!

Het was inderdaad druk bij het zwembad. Veel ligbedden waren bezet. Alleen achter op het zand gedeelte waren er een paar vrij. De bedden schoven wij de schaduw in om het enigszins uit te houden. In de zon is het uitkijken dat wij niet zouden verbranden. Dat maakt de terugreis niet heel fijn.

Eind van de middag hielden wij het voor gezien. Het was mooi geweest. Zo was er tijd om voor het avondeten alvast de koffer grotendeels in te pakken.

Klokslag 19:00 liepen wij naar beneden, naar het restaurant om te gaan eten. Zoals elke avond zijn de medewerkers heel behulpzaam en vriendelijk. Dat is trouwens in het hele hotel. Met het eten deden wij het rustig aan, om er nog maar even van te genieten. Daar ging het vandaag om!

Met de wekker om 6:15 werd het niet een late avond. Morgen vertrekdag, wat een lange dag gaat worden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s